Σκίμπε: «Οι παίκτες θα καταθέτουν και τη ψυχή τους στο γήπεδο»

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 15:48
UPD:15:51
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γερμανός προπονητής βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή.

A- A A+

Το διετές συμβόλαιό του με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υπέγραψε σήμερα ο Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός προπονητής βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή, όπου παρουσία του Γιώργου Γκιρτζίκη και μελών της ομοσπονδίας έβαλε την υπογραφή του στα σχετικά έγγραφα. 

Η συνεργασία του με την ΕΠΟ θα έχει διάρκεια 2 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 600.000 ευρώ ενώ υπάρχει και πριμ πρόκρισης στους τελικούς του Μουντιαλ 2018 που φτάνει τις 500.000 ευρώ. Την ερχόμενη Τετάρτη θα παρουσιαστεί επίσημα στα ΜΜΕ, ωστόσο, στις πρώτες του δηλώσεις ως ομοσπονδιακός τεχνικός ο 48χρονος επισήμανε ότι θα επιδιώξει να φτιάξει μια ομάδα που θα καταθέτει ψυχή μέσα στο γήπεδο.

«Γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ ήταν η μεγάλη επιτυχία της εθνικής ομάδας το 2004. Είμαι υπερήφανος που θα δουλέψω ως προπονητής σε αυτή την ομάδα. Στόχος μου είναι να την οδηγήσω ξανά στις επιτυχίες και φυσικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα καταθέτουν και τη ψυχή τους στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Σκίμπε, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με Έλληνες παίκτες, όπως οι Λυμπερόπουλος και Αμανατίδης (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) και Γκέκας. 

INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αναφερόμενος στο συμπατριώτη του, Ότο Ρεχάγκελ, σχολίασε: «Ακόμη δεν έχω μιλήσει μαζί του, καθώς ήθελα πρώτα να συμφωνήσω με την ΕΠΟ και μετά να τα πούμε. Έχω την καλύτερη γνώμη γι΄ αυτόν», ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν η φιλοσοφία του ταιριάζει με αυτήν του Ρεχάγκελ, απάντησε: «Η φιλοσοφία εξαρτάται από την ποιότητα των παικτών. Πρέπει να έχουμε δυνατή άμυνα και να σκοράρουμε». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις