Στην πρόεδρο της Βουλής μέλη της εκστρατείας «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους»

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2005 15:55
A- A A+

Συνάντηση με εκπροσώπους της εκστρατείας «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», είχε σήμερα η πρόεδρος της Βουλής, Αννα Μπενάκη - Ψαρούδα.

«Η εκστρατεία για την καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους είναι μια ευγενική προσπάθεια που έχει ένα σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, αποβλέπει στο να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες ώστε να είναι πάντα παρούσες, δυνατές και ικανές αγωνίστριες για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα για το οποίο γίνεται αυτός ο μεγάλος αγώνας», ανέφερε κατά τη συνάντηση παρουσία γυναικών βουλευτών, η πρόεδρος της Βουλής.

Όπως υπογράμμισε, «σημασία έχει να αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα, αν συμβεί στη ζωή μας να υπάρξει αυτή η ατυχής εξέλιξη, η οποία όμως είναι ανατρέψιμη, αν ενδιαφερθούμε και δράσουμε εγκαίρως. Πρέπει να επιστρατεύονται όλα τα μέσα που βοηθούν τη γυναίκα να ξεπεράσει ψυχολογικά και φυσιολογικά αυτή τη δύσκολη στιγμή. Και η Μόδα είναι ένα μέσο που μπορεί να βοηθήσει στο να μπορέσει κάθε γυναίκα να ισορροπήσει και να βρει τη γαλήνη κατά τη διάρκεια της επίπονης μάχης που καλείται να δώσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή