«Θετική συμβολή» της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το προσφυγικό αναμένει η κυβέρνηση

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 19:27
UPD:19:29
SOOC/Orestis Seferoglou

Το πρωθυπουργικό γραφείο σημειώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την φιλοξενία των προσφύγων, καθώς και για την οργάνωση της φιλοξενίας, της ταυτοποίησης και της μετεγκατάστασης τους.

A- A A+

Τη «θετική συμβολή» της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το προσφυγικό, αντί για την «ανέξοδη κριτική και τις αμφιλεγόμενες λαϊκιστικές κορώνες που ακούγονται μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας», αναμένει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δραματικές εικόνες από την Λέσβο είναι ενδεικτικές του δράματος που συγκλονίζει την περιοχή μας με την πρωτοφανή προσφυγική κρίση.

Παράλληλα το πρωθυπουργικό γραφείο σημειώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την φιλοξενία των προσφύγων, καθώς και για την οργάνωση της φιλοξενίας, της ταυτοποίησης και της μετεγκατάστασης τους.

«Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας για να αναδειχτεί το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης, εκεί που άλλοι υψώνουν τις σημαίες της ξενοφοβίας και του ακροδεξιού λαϊκισμού», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή