Σε «Διαδρομή Προσφοράς» μάς καλεί η ΟΠΑΠ

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 16:37
UPD:16:47
A- A A+

Με αφορμή τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, η ΟΠΑΠ προσκαλεί όλους να συμμετέχουν δωρεάν και αυτή τη χρονιά στη νέα «Διαδρομή Προσφοράς», συμβάλλοντας στην ανακαίνιση των δύο Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών Νοσοκομείων «H Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».

Συγκεκριμένα, η ΟΠΑΠ, μέσω της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς» που είναι δωρεάν διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παίξουν, να τρέξουν και να προσφέρουν, συμμετέχοντας σε εννέα προκλήσεις, οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου: Φωτογραφίες selfie, quiz και προσκλήσεις φίλων με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μερικές από τις εν λόγω «προκλήσεις», στις οποίες κάθε χρήστης εάν ανταποκριθεί, μπορεί να συγκεντρώσει έως και 20 ευρώ εικονικής προσφοράς. 
 
Το συνολικό ποσό εικονικής προσφοράς που θα συγκεντρωθεί θα μετατραπεί αυτόματα από την ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Μάλιστα, στις 8 Νοεμβρίου, ημέρα του 33ου Μαραθωνίου, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, οι δρομείς, οι επισκέπτες αλλά και οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα, με ένα απλό «check in», να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή