Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2005 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Ηλιοφάνεια, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές ομίχλες το πρωΐ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Το πρωΐ, θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 2 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία κατά τόπους θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς παροδικές βροχές στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 4 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά τόπους θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Υγρό κα σχετικά ζεστό καιρό, με λίγες νεφώσεεις, οι οποίες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά, προβλέπει για αύριο, Σάββατο, η ΕΜΥ. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο, τοπικά, ισχυροί. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Κυριακή

Υγρό και σχετικά ζεστό καιρό, προβλέπει και για την Κυριακή η ΕΜΥ, με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, θα είναι κατά τόπους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή