Φιλανθρωπικό μπαζάρ στο κτήμα Κοκοτού την Κυριακή

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 17:17
UPD:17:23
Photographer:G.Vdokakis
A- A A+

Φιλανθρωπικό μπαζάρ για την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, διοργανώνεται την Κυριακή 1 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00 στο κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα, με την ευκαιρία της γιορτής του Αη Γιώργη του Μεθυστή.

Το Σωματείο έχει ως σκοπό τη μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα.

Στο κτήμα (www.ktimakokotou.gr) θα διοργανωθούν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως:

  • Ξενάγηση στο οινοποιείο και στον αμπελώνα με την οινολόγο του κτήματος
  • Περιήγηση στο κτήμα, στον ελαιώνα, τον βιολογικό λαχανόκηπο και τα μελίσσια με τον γεωπόνο του κτήματος
  • Πάρκο περιπέτειας από την Trekking Hellas που θα περιλαμβάνει δενδρο - αναρρίχηση, εναέριο πέρασμα, slag line τοξοβολία και ταρζάν
  • Δραστηριότητες για τα παιδιά στο αμπέλι και στον λαχανόκηπο
  • Εργαστήρι κατασκευής κούκλας
  • Face painting

Παράλληλα, θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό μπαζάρ με κρασί, μέλι, κοσμήματα, τσάντες, διακοσμητικά, κεριά, καλλυντικά, πλεκτά για μικρούς και μεγάλους, χειροποίητες κατασκευές, γούρια, κούκλες, πετσέτες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βότανα και μπαχαρικά, τσάι από αρωματικά Ελληνικά βότανα, γλυκά, χειροποίητες σοκολάτες, νοτιοαφρικάνικα εδέσματα, σπιτικές μαρμελάδες, delicatessen, ποπ-κορν, μαλλί της γριάς, παλαιά αντικείμενα και πολλά άλλα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και στο πλαίσιο των εορτασμών των 25 της χρόνων, η Α. Ισμαήλος Α.Ε. παρουσιάζει την «νέα γενιά  SUV της Mercedes-Benz» στο κτήμα Κοκοτού και κληρώνει για έναν τυχερό ποδήλατο mountain bike.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ το «menoo» θα σερβίρει σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, σάντουιτς, κρουασάν, καφέ, σαλάτες, γύρο, σουβλάκι, πατάτες τηγανιτές κ.ά. Παράλληλα θα σερβίρεται set menu στις Οινοδιαδρομές (απαιτείται κράτηση στα τηλ. 2106204919 – 6936883126)

Στην εκδήλωση θα βοηθήσουν εθελοντικά οι μαθητές από το σχολείο Byron College.

Για περισσότερες πληροφορίες: Λίλα Βόγλη 6944 600382, [email protected].

###

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή