NBA: Στην εντατική με συμπτώματα πνευμονίας ο Όντομ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 13:17
UPD:13:20
Wikimedia Commons

Ο οργανισμός του 35χρονου Λαμάρ Όντομ (φωτ. αρχείου) τέως αστέρα του αμερικανικού επαγγελματικού μπάσκετ σαφέστατα δεν έχει αναρρώσει από τη σκληρή δοκιμασία που υποβλήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο Όντομ κατανάλωσε πολλά ναρκωτικά μαζί με αλκοόλ σε πολυτελή οίκο ανοχής, στο Τέξας.

A- A A+

Νέο πρόβλημα για τον ταλαιπωρημένο Λαμάρ Όντομ, ο οποίος εισήχθη ξανά στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Λος Άντζελες με συμπτώματα πνευμονίας, αν και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και όπως εξήγησαν αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους.

Ο οργανισμός του 35χρονου τέως αστέρα του αμερικανικού επαγγελματικού μπάσκετ σαφέστατα δεν έχει αναρρώσει από τη σκληρή δοκιμασία που υποβλήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο Όντομ κατανάλωσε πολλά ναρκωτικά μαζί με αλκοόλ σε πολυτελή οίκο ανοχής, στο Τέξας.

Οι νεφροί του, πάντως, έχουν υποστεί σημαντική επιβάρυνση, σε σημείο μόνιμου προβλήματος το οποίο θα απαιτήσει μεταμόσχευση. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορεί να την κάνει επειδή ο οργανισμός του είναι πολύ αδύναμος και υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις