Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Θα αναπολούν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση του 2010

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 11:44
UPD:11:46
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ο τρόπος που μας συμπεριφέρθηκαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τα αντιμνημονιακά χρόνια, μαζί με τα ιδιωτικά κανάλια και με ένα σωρό δημοσιογράφους, τους οποίος σήμερα τάχα τους έχουν απέναντί τους ήταν ανεπίτρεπτος και εκτός ορίων», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την εκτίμηση ότι οι εργαζόμενοι θα αναπολούν τη μεταρρύθμιση που έγινε στο ασφαλιστικό το 2010, επί κυβέρνησης Παπανδρέου, εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσεάς Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

«Τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό που έγινε το 2010 θα τη βλέπουν οι εργαζόμενοι και θα την αναπολούν» είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είπε για τους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ότι, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ήταν ανεπίτρεπτος.

«Ο τρόπος που μας συμπεριφέρθηκαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τα αντιμνημονιακά χρόνια, μαζί με τα ιδιωτικά κανάλια και με ένα σωρό δημοσιογράφους, τους οποίος σήμερα τάχα τους έχουν απέναντί τους ήταν ανεπίτρεπτος και εκτός ορίων», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή