FIFA: Ο Γιούν απέσυρε την υποψηφιότητά του

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 13:31
UPD:13:33
EPA/YANG JI-WOONG

Όπως δήλωσε σήμερα ο Γιούν, θα χάσει την καταληκτική ημερομηνίας της 26ης Οκτωβρίου, δηλαδή σήμερα, για την υποβολή υποψηφιότητας, ισχυριζόμενος ότι η απόφασή του οφείλεται στις άδικες κυρώσεις που του επιβλήθηκαν (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ένας υποψήφιος λιγότερος στις προεδρικές εκλογές της FIFA τον Φεβρουάριο του 2016, καθώς ο πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας και "μεγάλο αφεντικό" της αυτοκινητοβιομηχανίας Hyundai, Τσουνγκ Μονγκ-Γιούν, αποσύρθηκε.

Πριν από αυτό, βεβαίως, η Επιτροπή Δεοντολογίας του οργάνου που κυβερνά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο του είχε επιβάλει εξαετή αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση με το άθλημα και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Γιούν, θα χάσει την καταληκτική ημερομηνίας της 26ης Οκτωβρίου, δηλαδή σήμερα, για την υποβολή υποψηφιότητας, ισχυριζόμενος ότι η απόφασή του οφείλεται στις άδικες κυρώσεις που του επιβλήθηκαν.

«Εξαιτίας των άδικων κυρώσεων της Επιτροπής Δεοντολογίας θα πρέπει να χάσω την προθεσμία της 26ης Οκτωβρίου για να υποβάλω την υποψηφιότητά μου. Είναι καιρός να την αποσύρω επίσημα» ήταν η δήλωση του Γιούν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις