Αγγλία: Όλα μηδέν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 18:14
UPD:18:17
REUTERS/Jason Cairnduff

Tο μεγάλο ματς ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της αγγλικής πόλης δεν πρόσφερε συγκινήσεις, δεν είχε γκολ και γενικά είναι ίσως το πρώτο των τελευταίων ετών που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους οπαδούς τους.

A- A A+

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Γιουνάιτεντ και Σίτι έμειναν στο 0-0, για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Αυτή την φορά το μεγάλο ματς ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της αγγλικής πόλης δεν πρόσφερε συγκινήσεις, δεν είχε γκολ και γενικά είναι ίσως το πρώτο των τελευταίων ετών που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους οπαδούς τους.

Με τον ένα βαθμό που απέσπασαν οι «πολίτες» ανέβηκαν στην κορυφή, αλλά αυτή την φορά έχουν και «συγκάτοικο», την Άρσεναλ, που χθες νίκησε με 2-1 την Έβερτον στο «Εμιρέιτς». 

Η Γιουνάιτεντ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο» στο 85΄, όταν το σουτ του νεαρού Τζέσε Λίνγκαρντ (είχε μπει αλλαγή στο 66΄)  σταμάτησε στο δοκάρι του Χαρτ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό από το γκολ του Ρίτσι, η Τότεναμ «ξέσπασε» στην Μπόρνμουθ την οποία διέλυσε εκτός έδρας με 5-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πετεινών» ήταν ο Χάρι Κέιν που πέτυχε χατ τρικ, ενώ έως τώρα είχε μόνο ένα γκολ σε 9 αγώνες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις