Γερμανία: Δέκα στα δέκα η Μπάγερν, «ματσάρα» στη «Μπάι Αρίνα»

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 18:23
UPD:18:26
REUTERS/MICHAEL DALDER
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησε με «σβηστές τις μηχανές της» με 4-0 την Κολονία στην «Αλιάντς Αρίνα» και έκανε το 10Χ10 στη Bundesliga.
A- A A+

Σε «παράσταση για ένα ρόλο» έχει μετατρέψει και το εφετινό πρωτάθλημα η εκπληκτική, Μπάγερν.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησε με «σβηστές τις μηχανές της» με 4-0 την Κολονία στην «Αλιάντς Αρίνα», έκανε το 10Χ10 στη Bundesliga και δείχνει από πολύ νωρίς ότι για δεύτερη σερί σεζόν δεν έχει αντίπαλο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η είδηση στο ματς ήταν η επιστροφή του Άριεν Ρόμπεν στην ενδεκάδα, μετά από περίπου 2 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο Ολλανδός, μάλιστα, τη συνδύασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανοίγοντας το σκορ για τους Βαυαρούς μόλις στο 8ο λεπτό. για να έρθουν άλλα δύο γκολ από τους Βιδάλ και Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ, μάλιστα, έφτασε τα 23 γκολ σε 16 επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας του εντός κι εκτός των συνόρων. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μίλερ στο 77΄ με πέναλτι.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Βέρντερ Βρέμης με την 2η εκτός έδρας νίκη της, αυτή την φορά στην έδρα της Μάιντς με 3-1. Το ματς κρίθηκε στα τελευταία 7 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τους «πράσινους» να «πυροβολούν» τρεις φορές, δύο με τον Ουγιά και μία με τον Μπαρτέλς. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στο 90΄ με τον Μπροσίνσκι.

Το ματς της αγωνιστικής έγινε στη «Μπάι Αρίνα». Λίγες ημέρες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο Λεβερκούζεν και Ρόμα πρόσφεραν απίστευτο ποδοσφαιρικό θέαμα στο Champions League με το σκορ να σταματάει στο 4-4. Σήμερα οι «ασπιρίνες», αν και βρέθηκαν να χάνουν 0-2 και 1-3 κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-3 της Στουτγκάρδης, που έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει νικήτρια και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Τα 6 γκολ της αναμέτρησης μπήκαν σε δάστημα 22 λεπτών στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα από το 50ό έως το 71ο λεπτό!  Μπελαραμπί, Μπένις και Ερνάντες ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τη Στουτγκάρδη σκόραραν οι, Χάρνικ, Ντιντάβι και Ρουπ. Ένα λεπτό πριν την εκπνοή ο Μεχμεντι «σφράγισε» την ολική επαναφορά των γηπεδούχων, οι οποίοι σε δύο ματς δέχτηκαν 7 γκολ, αλλά έβαλαν 8!

Δύσκολο ήταν το πέρασμα της Βόλφσμπουργκ από την έδρα της Ντάρμσταντ, με 1-0, χάρις στο γκολ του Καλιγκιούρι στο 78ο λεπτό, ενώ τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης επί του Ανόβερου με 2-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις