Σίλβα: «Στόχος μας να συνεχίσουμε τις νίκες»

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 17:40
UPD:17:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Το 8Χ8 είναι ο αποκλειστικός στόχος των Πειραιωτών στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τον Πορτογάλο τεχνικό (φωτ. αρχείου) να μην εφησυχάζει μετά το καταπληκτικό ξεκίνημα της ομάδας στη Super League.

A- A A+

Συγκέντρωση και σοβαρότητα είναι τα «κλειδιά» για να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός από το Περιστέρι, σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα.

Το 8Χ8 είναι ο αποκλειστικός στόχος των Πειραιωτών στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην εφησυχάζει μετά το καταπληκτικό ξεκίνημα της ομάδας στη Super League.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την εκκίνηση που έχουμε κάνει, από ότι έχουμε καταφέρει και από τις νίκες που έχουμε πετύχει. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Στο μυαλό μας δεν έχουμε τη δημιουργία νέα ρεκόρ. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Όμως θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να συγκεντρώνουμε βαθμούς για την ομάδα μας», τόνισε αρχικά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε ξεχωριστά για τον Ιντέγε:

«Η παρουσία του μέχρι τώρα μας ικανοποιεί πάρα πολύ, αν και δε μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για έναν παίκτη. Πιστεύω πως αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που κάνει συνολικά η ομάδα. Τα γκολ έρχονται όταν όλη η ομάδα είναι καλή. Θεωρώ πως ένας επιθετικός μπορεί να πετύχει γκολ όταν όλη η ομάδα των βοηθάει να βρεθεί σε θέση για γκολ. Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε παίκτες οι οποίοι μπορούν να πετύχουν γκολ. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν έχουμε δεχθεί γκολ στα τελευταία παιχνίδια.»

Ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο επισήμανε: «Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι αυτό δε θα είναι εύκολο. Γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα όποτε παίζει με τον Ατρόμητο. Αυτό που έχει σημασία είναι να κρατήσουμε υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι μας. Να εμφανιστούμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εμφανιζόμαστε τελευταία. Και να μην περιμένουμε πως θα έρθει εύκολα η νίκη που θα διεκδικήσουμε. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι. Σε καμία περίπτωση να μην επιτρέψουμε να πέσει το επίπεδό μας.» 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις