Συνάντηση Τ. Κουίκ με αγροτοκτηνοτρόφους στο Κιλκίς

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 19:18
UPD:19:22
EUROKINISSI/EUROKINISSI

«Με την ευκαιρία της επίσκεψής μου στη Γουμένισσα για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, ζήτησα από τον κύριο αντιπεριφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας να οργανώσει αυτή τη συνάντηση για να μιλήσουμε από κοντά», εξήγησε ο κ. Κουίκ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Συνάντηση με αντιπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων είχε την Παρασκευή ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ στο Κιλκίς.

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού ενημέρωσαν τον κ. Κουίκ για την τετραετή καθυστέρηση από Προγράμματα Βιολογικής Κτηνοτροφίας, Γεωργίας και Απονιτροποίησης, ενώ συζητήθηκαν επίσης η ταχύτερη δυνατή καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης, το ασφαλιστικό και η φορολόγηση.

Η αντιπροσωπεία των αγροτών και κτηνοτρόφων τόνισε στον κ. Κουίκ ότι η πρωτογενής παραγωγή εδώ και χρόνια δεν φτάνει για να θρέψει όλους τους Έλληνες.

Επιπλέον, ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει ιδιαίτερο βάρος στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, καθώς και στην αλιεία. «Εάν δεν μας προσέξετε ούτε εσείς, τότε ο πρωτογενής τομέας έσβησε για τα καλά», τόνισαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι απευθυνόμενοι στον κ. Κουίκ.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, από την πλευρά του, τόνισε ότι έβλεπε τους αγρότες και κτηνοτρόφους στην τηλεόραση να μιλούν για τα προβλήματά τους, χωρίς να τους ακούει από την άλλη πλευρά κάποιο κυβερνητικό στέλεχος.

«Γι’ αυτό και με την ευκαιρία της επίσκεψής μου στη Γουμένισσα για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, ζήτησα από τον κύριο αντιπεριφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας να οργανώσει αυτή τη συνάντηση για να μιλήσουμε από κοντά», εξήγησε ο κ. Κουίκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή