Τούντορ: Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 00:57
UPD:01:03
INTIME SPORTS

Φωτογραφία από τον αγώνα.

A- A A+

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ιγκόρ Τούντορ από την παρουσία του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κράσνονταρ, υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του θα μπορούσε και κάτι παραπάνω.

«Ήμασταν καλοί αμυντικά. Στην επίθεση νομίζω ότι μας έλειψε η τελική πάσα ή η προσοχή στο σουτ, ενώ στην επίθεση μας έλειπε η τελική πάσα για να σκοράρουμε» τόνισε ο Κροάτης προπονητής.

«Το παιχνίδι στη Ρωσία είναι σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι σε όλους τους αγώνες παίζουμε για τη νίκη. Μπορούμε να προσαρμόζουμε ορισμένα πράγματα ανάλογα με τον αντίπαλο, αν και σήμερα πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω» πρόσθεσε.

Για τις αλλαγές που έκανε στο βασικό σχήμα είπε ότι «ο ΠΑΟΚ ήταν μια καλή ομάδα σήμερα, με καλούς και ποιοτικούς πάικτες. Δεν ήταν μια ομάδα με αναπληρωματικούς. Όσοι έπαιξαν ήταν έτοιμοι να προσφέρουν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια».

Όπως ήταν φυσικό, ο Τούντορ ρωτήθηκε για την επανεμφάνιση του Γλύκου κάτω από τα δοκάρια. «Είμαι ικανοποιημένος. Έκανε καλή εμφάνιση και έδωσε ασφάλεια στην ομάδα» απάντησε.

Όσο για τη δήλωσή του ότι ο ΠΑΟΚ δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα; «Αυτή είναι η αίσθησή μου. Είναι μόνο η προσωπική μου άποψη, αυτό που θεωρώ ότι ισχύει. Δεν θέλω να αρχίσει η συζήτηση ότι δεν δίνουμε σημασία στην Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις