Κασάμι: Έπρεπε να θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλο

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 01:12
UPD:07:53
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Στιγμιότυπο με τον Παϊτίμ Κασάμι από τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος έληξε με νίκη της ερυθρόλευκης ομάδας. 

A- A A+

Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του ο Παϊτίμ Κασάμι.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο ματς εδώ στο "Μάξιμιρ". Έπρεπε να θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλον για τη νίκη και καταφέραμε να σημειώσουμε μια πολύ σημαντική επιτυχία» είπε ο Ελβετός διεθνής. 

«Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα βλέπουμε τον δεύτερο αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Παρά την επιτυχία μας δεν επαναπαυόμαστε και πάμε για τη νίκη» πρόσθεσε.

Για την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, απάντησε ότι «σκέφτομαι μόνο τη δουλειά μου αλλά μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο. Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη της ομάδας και του προπονητή».

Όσο για το πού αφιερώνει τη νίκη; «Στον πρόεδρο της ομάδας και τον μάνατζέρ μου, Μίνο Ραϊόλα που είχε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Περιμένω ένα μήνυμα από τον Μίνο Ραϊόλα γιατί έχω καιρό να τον δω. Γεια σου Μίνο!».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις