Φιλικός διακανονισμός στο… «διαζύγιο του αιώνα»

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 00:31
UPD:00:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

A- A A+

Σε συμφωνία σχετικά με τους όρους του διαζυγίου τους, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «το διαζύγιο του αιώνα», κατέληξαν ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό, και η πρώην σύζυγός του η οποία διαμένει στη Γενεύη.

Σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν, η συμφωνία βάζει τέλος σε όλες τις ένδικες διαδικασίες που ξεκίνησαν από διάφορα δικαστήρια.

Το πρώην ζευγάρι πάντως, δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες του διαζυγίου.

Τον Μάιο του 2014, ελβετικό δικαστήριο είχε επιδικάσει στην Έλενα Ριμπολόβλεβα, η οποία παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών τον πρώην σύζυγό της, το ποσό των 4 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (3,6 δισεκατομμύρια ευρώ), δηλαδή 50% της περιουσίας του συζύγου της.

Η δικαστική διαμάχη συνεχίστηκε και τον Ιούνιο του 2015 το Δικαστήριο της Γενεύης επιδίκασε… μόλις 564,7 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα για την Έλενα, όπως επίσης και δύο ακίνητα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κατόπιν από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, το ανώτερο δικαστικό σώμα στην Ελβετία, το οποίο δεν θα χρειαστεί να εκδώσει απόφαση έπειτα από αυτόν τον φιλικό διακανονισμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή