ΑΕΚ: Αβέβαιο το μέλλον του Δέλλα

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 15:51
UPD:15:52
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Επισφαλές θεωρείται, πλέον, το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ, αφού στη συνάντηση που είχε νωρίτερα σήμερα ο προπονητής της Ένωσης με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων.

Το ραντεβού των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στα Σπάτα και διήρκεσε αρκετή ώρα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το περιεχόμενο της συζήτησης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η θέση του Δέλλα στο τιμόνι της ομάδας έχει καταστεί αβέβαιη.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο θα ενημερώσει ο Μπάγεβιτς προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση. Θεωρείται πάντως δύσκολο να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, από τη στιγμή που ο "ισχυρός άνδρας" της ΑΕΚ άφησε εκτεθειμένο τον Δέλλα στη χθεσινή συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς.

Αργά χθες το βράδυ ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με στελέχη της Θύρας 21, προς τα οποία τόνισε ότι «θα φύγει όποιος πρέπει και θα έρθει όποιος πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που όλοι μας θέλουμε», επιρρίπτοντας ευθύνες στον Δέλλα τόσο για τη στελέχωση του ρόστερ όσο και για τη μη αξιοποίησή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις