Ο γύρος του διαδικτύου για τους τραυματιοφορείς της Λάρισας

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 14:31
UPD:14:31
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Γνωστοί και εκτός των συνόρων έγιναν μέσα σε λίγες ώρες οι τραυματιοφορείς του αγώνα Λάρισας – Εργοτέλη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League.

Η… περιπετειώδης προσπάθειά τους να μεταφέρουν με το φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου τον τραυματία ποδοσφαιριστή των κιτρινόμαυρων Λεονάρντο Κούτρη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον ξένο Τύπο να παρουσιάζει και να σχολιάζει το ασυνήθιστο περιστατικό.

Ο βρετανικός Guardian περιγράφει πώς ο ένας τραυματιοφορέας έπεσε πάνω στον ποδοσφαιριστή των Κρητικών, παρουσιάζοντας και το σχετικό βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του ΟteTv, που μετέδιδε τον αγώνα.

Ο Independent εξηγεί ότι η μεταφορά του ποδοσφαιριστή εξελίχθηκε σε πολύπλοκη διαδικασία, ενώ ο Telegraph σχολιάζει ότι οι τραυματιοφορείς έμαθαν μάλλον αργά ότι ένας ενήλικος ποδοσφαιριστής έχει μεγαλύτερο βάρος από ό,τι υπολόγιζαν.

INTIME SPORTS

Η Daily Mail κάνει λόγο για τη χειρότερη περίθαλψη που έγινε ποτέ σε τραυματία ποδοσφαιριστή, με τη Mirror να αναρωτιέται μήπως ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και οι άνδρες που κουβαλούν το φορείο είχαν… προσωπικές διαφορές.

Χαριτολογώντας, το SkySports διερωτάται μήπως θα έπρεπε να αναζητηθούν νέοι τραυματιοφορείς, ενώ αναφορά στο περιστατικό έγινε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, από τα αμερικανικά δίκτυα Fox και Εspn.

Το Euronews από την πλευρά του σημειώνει ότι μοιάζει με σκετς από κωμωδία, ενώ το ιταλικό Rai κάνει λόγο για χειρότερη μεταφορά τραυματία στον πλανήτη.

Αντίστοιχα σχόλια κάνουν και η ισπανική Marca, καθώς και η Γερμανική Bild, ενώ η πορτογαλική Record παρατηρεί ότι μετά την ιατρική βοήθεια που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, η κατάστασή του είναι μάλλον χειρότερη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή