Σφαιρόπουλος: Δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που βρίζει μάνες και πατέρες

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 23:42
UPD:23:46
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έμεινε στη συνέντευξη Τύπου για δηλώσεις, αφού όπως τόνισε στους δημοσιογράφους δεν μπορούσε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που έκανε «χυδαία επίθεση», όπως τη χαρακτήρισε, στον συνεργάτη του Μίλαν Τόμιτς.

Ο κ. Σφαιρόπουλος είπε μάλιστα ότι ο Τόμιτς δεν δέχθηκε χυδαία υβριστική επίθεση μόνο από τον συνάδελφό του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, αλλά και από τον διεθνή γκαρντ του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθη.

«Ο συνεργάτης μου Μίλαν Τόμιτς δέχτηκε χυδαία φραστική επίθεση από τον αντίπαλο προπονητή και μπαίνοντας στη φυσούνα αυτό συνεχίστηκε, καθώς και με τον καλαθοσφαιριστή Νικ Καλάθη» ανέφερε ο Έλληνας προπονητής.

«Ο Τόμιτς μιλούσε με τον διαιτητή Παναγιώτου κι αυτό δεν άρεσε στους αντιπάλους μας, γι΄ αυτό του επιτέθηκαν φραστικά. Εγώ δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που δεν σέβεται τον συνεργάτη μου και βρίζει τις μάνες τους και τους πατεράδες τους. Είναι δικό του θέμα αν θα ζητήσει ο κύριος Τζόρτζεβιτς συγγνώμη από τον κύριο Τόμιτς. Δεν είναι δικό μου» υπογράμμισε.

Για τον αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε: «Παρά την ήττα, αποδείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Μπήκαμε πιο δυνατά, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και πήραμε διαφορά 15 πόντων. Ήταν τα τελευταία 4 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μειώθηκε η διαφορά. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις