Αγγλία: Επίδειξη δύναμης η Άρσεναλ

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 21:32
UPD:21:53
REUTERS/Alan Walter
Ο Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ στο 62΄ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τους χώρους για να πετύχουν γρήγορα άλλα δύο τέρματα, με τους Ολιβιέ Ζιρού στο 68΄ και Άαρον Ράμσεϊ στο 74΄.
A- A A+

Ικανή να διεκδικήσει το φετινό τίτλο μέχρι τέλους δείχνει η Άρσεναλ, που σημείωσε νέα εντυπωσιακή νίκη επικρατώντας στο Vicarage Road της γηπεδούχου Γουότφορντ με 3-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (19β.), την οποία μοιράζεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ενώ οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στο κατόπι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι (21β.).

Παράλληλα, οι "κανονιέρηδες" έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα προσπαθήσουν να κάνουν... restart μετά τις ήττες από Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακό.

Πάντως, χρειάστηκε να περάσει πάνω από μία ώρα αγώνα για να σημειώσει η Άρσεναλ το πρώτο γκολ στην ομάδα του Κίκε Φλόρες, αλλά από τη στιγμή που ο Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ στο 62΄ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τους χώρους για να πετύχουν γρήγορα άλλα δύο τέρματα, με τους Ολιβιέ Ζιρού στο 68΄ και Άαρον Ράμσεϊ στο 74΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις