Ισόπαλη με Τότεναμ η Λίβερπουλ στο ντεμπούτο Κλοπ

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 16:38
UPD:16:52
REUTERS/Dylan Martinez

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Τότεναμ με την Λίβερπούλ.

A- A A+

Τότεναμ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ στο White Hart Lane, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Premier League και αποτέλεσε το ντεμπούτο του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των "κόκκινων".

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και εμφανίζοντας κάποια από τα στοιχεία που ζητεί ο Γερμανός τεχνικός τους, όπως ένταση στο παιχνίδι και πίεση, θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 10΄, όταν η κεφαλιά του Όριγι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιορίς.

Σταδιακά όμως η Τότεναμ ισορρόπησε και στη συνέχεια ήταν καλύτερη, με τον Μινιολέ να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση στο 28΄ σε σουτ του Κλίντον, ενώ επενέβη θετικά και στην προσπάθεια του Κέιν, στο 37΄.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε το ίδιο πάθος αλλά λιγότερες καλές στιγμές, Στο 78΄ ο Όριγι βρέθηκε απέναντι από τον Γιορίς, πλάγια αριστερά, αλλά έκανε πολύ άσχημο σουτ, στο 84΄ ο Μινιολέ απέκρουσε το σουτ του Κέιν, ενώ στο 89΄ το πολύ δυνατό σουτ του Τσαν έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις