Αφρ. Θεοπεφτάτου: Θα δώσουμε τη δύσκολη μάχη μαζί με την κοινωνία

Από τα μέσα του 2016, η επιστροφή στην ανάπτυξη
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 10:51
UPD:11:02
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το επόμενο οκτάμηνο θα είναι πολιτικά και κοινοβουλευτικά πυκνό και δημοσιονομικά δύσκολο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα από τα μέσα του 2016 να φύγουμε από την ύφεση (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Θα δώσουμε τη δύσκολη αυτή μάχη μαζί με την κοινωνία και δίπλα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, δήλωσε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, με δηλώσεις της στο ΑΜΠΕ.

Ερωτηθείσα για το πολυνομοσχέδιο, χαρακτήρισε την υπερψήφιση του ως ένα πρώτο, αλλά καθοριστικό βήμα για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το επόμενο οκτάμηνο θα είναι πολιτικά και κοινοβουλευτικά πυκνό και δημοσιονομικά δύσκολο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα από τα μέσα του 2016 να φύγουμε από την ύφεση.

 «Θα δώσουμε τη δύσκολη αυτή μάχη μαζί με την κοινωνία και δίπλα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας που έχουν σηκώσει ανισομερώς το βάρος της κρίσης και συνεχίζουν να υφίστανται μεγάλες αδικίες» κατέληξε η κ. Θεοπεφτάτου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις