FIFA: Επίσημα υποψήφιος πρόεδρος ο Αλ Χουσεΐν

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 12:52
UPD:12:56
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο Αλ Χουσεΐν (φωτ. αρχείου) ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, χωρίς πάντως το επιτελείο του να γνωστοποιήσει ποιες είναι οι πέντε Ομοσπονδίες που τον υποστηρίζουν και οι οποίες έπρεπε να υπογράψουν.  

A- A A+

Ο Ιορδανός πρίγκιπας Αλί Μπιν Αλ Χουσεΐν θα είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές της FIFA για την ανάδειξη προέδρου, στις 26 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Αλ Χουσεΐν ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, χωρίς πάντως το επιτελείο του να γνωστοποιήσει ποιες είναι οι πέντε Ομοσπονδίες που τον υποστηρίζουν και οι οποίες έπρεπε να υπογράψουν.  

«Είμαι πεπεισμένος ότι η FIFA μπορεί να βγει από τη δύσκολη αυτή περίοδο, ότι μπορεί να αποκαταστήσει τη φήμη της και να γίνει μια οργάνωση η οποία θα δύναται να αντιμετωπιστεί με σεβασμό» ήταν η λακωνική δήλωση του Ιορδανού, ο οποίος είχε ηττηθεί τον περασμένο Μάιο από τον Σεπ Μπλάτερ.

Την προεδρία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας έχουν δηλώσει ότι θα διεκδικήσουν, επίσης, ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί και ο Νοτιοκορεάτης πρώην αντιπρόεδρος της FIFA Τσουνγκ Μονγκ-Γιούν, οι οποίοι προς το παρόν έχουν μπει σε "καραντίνα από την Επιτροπή Δεοντολογία της FIFA.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις