Ν. Μηταράκης: Σκηνές σαν τις χθεσινές πληγώνουν όλους τους Νεοδημοκράτες

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 12:28
UPD:12:29
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο βουλευτής της Ν.Δ., Νότης Μηταράκης.

A- A A+
Τη δυσαρέσκειά του για τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο βουλευτής Χίου του κόμματος, Νότης Μηταράκης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Όσοι ευαγγελίζονται την ενότητα του κόμματος πρέπει να την υπερασπίζονται και στην πράξη», τόνισε ο κ. Μηταράκης για να προσθέσει ότι «σκηνές σαν τις χθεσινές δυστυχώς πληγώνουν όλους τους Νεοδημοκράτες ανεξαρτήτως από την όποια άποψη μπορεί να έχει ο καθένας για εσωκομματική μάχη».

«Τα μείζονα θέματα για τη χώρα δεν είναι τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το δώρο στον κ. Τσίπρα που φέρνει προς ψήφιση την πιο μεγάλη φοροκαταιγίδα και την περικοπή των συντάξεων», επισήμανε.

Ανέφερε ακόμη ότι δυσκολεύεται να καταλάβει την αντίδραση του προέδρου του κόμματος και πως δεν επιθυμεί να τη σχολιάσει καθώς, όπως είπε, «αυτή τη στιγμή είναι υποχρέωση όλων να προασπίσουμε την ενότητα του κόμματος».

Ευθύνη των υποψηφίων που θα είναι παρόντες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι να προασπίσουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας και να γυρίσουν την πλάτη στην εσωστρέφεια, κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή