Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες της Ηλείας

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 11:42
UPD:11:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+
Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από αύριο Πέμπτη οι αγρότες της Ηλείας. Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν με συγκέντρωση στον κόμβο της Μαραθιάς, στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για την περαιτέρω στάση των αγροτών.

«Εάν περάσουν τα φορολογικά μέτρα για τους αγρότες, τότε θα αφανιστούμε», τόνισε ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής και πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Τραγανού, Ανδρέας Τσουκαλάς. «Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε για να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που προδιαγράφονται για το μέλλον μας», πρόσθεσε ο ίδιος.
 
Σε ερώτηση εάν οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής απάντησε: «Δεν είναι στις προθέσεις μας να δημιουργήσουμε προβλήματα στους συμπολίτες μας, που αγωνίζονται και τρέχουν καθημερινά για να βγάλουν το μεροκάματό τους».

Σε ό,τι αφορά μελλοντικές κινητοποιήσεις ο κ. Τσουκαλάς υπογράμμισε ότι «σκοπός είναι να μεταβούμε όλοι οι αγρότες με λεωφορεία στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούμε εκεί».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή