«Τέλος» το γυμνό για το Playboy

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 10:19
UPD:10:30
A- A A+

Νικημένο κατά κόρον από το διαδίκτυο, το Playboy δεν θα κυκλοφορεί από τον επόμενο Μάρτιο με φωτογραφίες γυμνών γυναικών.

Το περιοδικό αναζητεί μία νέα εικόνα απέναντι στα πορνογραφικά site, που προσφέρουν δωρεάν στο ίντερνετ «ό,τι σεξουαλική πράξη μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι γυμνές φωτογραφίες είναι τελείως ξεπερασμένες πια», εξηγεί ο διευθυντής του Playboy στους New York Times. 

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από συνάντησή του με τον ιδρυτή του Playboy Χιού Χέφνερ και αναμένεται να γίνει πράξη από τον Μάρτιο του 2016. 

Από τότε που το ίντερνετ κατακλύστηκε από το πορνό, οι πωλήσεις του περιοδικού έχουν υποστεί πολύ μεγάλη πτώση, καθώς το 1975 πουλούσε 5,6 εκατ. αντίτυπα, ενώ σήμερα μόλις 800.000. 

Το περιοδικό, που πρώτο έσπασε το ταμπού της δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών, εκτιμά ότι θα πάρει άδεια για δημοσίευση μέρους της ύλης του στα μεγάλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι ιθύνοντες του περιοδικού ακόμη συζητούν ποια θα είναι η νέα του μορφή. Σύμφωνα με τους NYT, θα υιοθετήσει «ένα καθαρότερο και πιο μοντέρνο στυλ», θα υπάρχουν προκλητικές αλλά όχι γυμνές φωτογραφίες.

Η Playmate του Μήνα θα παραμείνει στις σελίδες του, αλλά οι φωτογραφίες θα είναι «λίγο πιο προσιτές, λίγο πιο οικείες». 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή