Μ. Χρυσοβελώνη: Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα επιδείξουν υπευθυνότητα

Τόνισε την αναγκαιότητα άμεσης εξεύρεσης των αντισταθμιστικών μέτρων
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 16:47
UPD:16:50
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ερωτηθείσα για τη στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ στις επερχόμενες ψηφοφορίες της Βουλής, η κ. Χρυσοβελώνη διαβεβαίωσε ότι «οι βουλευτές ψηφίζουν -  να ψηφίζουν - κατά συνείδηση, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει τα θετικά στοιχεία της συμφωνίας και να βρει άμεσα τα ισοδύναμα αντισταθμιστικά μέτρα, υποστήριξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ΣΚΑΪ.

«Οι προσδοκίες του λαού είναι υψηλές» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι πολίτες έχουν απαυδήσει από το παλαιό πολιτικό κατεστημένο και ό,τι του μοιάζει σε ζητήματα συμπεριφοράς.

«Ο λαός έχει κουραστεί να τον απειλούν ότι θα χάσει το σπίτι του ή την περιουσία του και θέλει να υπάρξουν λύσεις στα προβλήματά του. Θέλει φορολόγηση στη βάση του ρεαλισμού και της ανταπόδοσης. Δεν θέλει να φορολογείται χωρίς να υπάρχει ανταπόδοση» επισήμανε εν συνεχεία.

Ερωτηθείσα για τη στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ στις επερχόμενες ψηφοφορίες της Βουλής, η κ. Χρυσοβελώνη διαβεβαίωσε ότι «οι βουλευτές ψηφίζουν -  να ψηφίζουν - κατά συνείδηση, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα».

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όλες τις κρίσιμες ψηφοφορίες της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου επέδειξε ενότητα και ομοψυχία με κυρίαρχο κριτήριο να αποφευχθεί η χρεοκοπία, συμπλήρωσε και υπενθύμισε ότι ψηφίσαμε τη συμφωνία και όσα περιελάμβανε, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και το αντίστοιχο πολιτικό κόστος».

«Εκτιμώ ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα επιδείξουν και στο προσεχές διάστημα ανάλογη υπευθυνότητα ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε περιπέτειες» κατέληξε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή