Γ. Παπανδρέου: Θα επιμείνουμε για το επίδομα θέρμανσης

Εναρξη της περιοδείας του στη Θεσπρωτία
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 12:39
A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στην καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, αρχίζοντας την περιοδεία του στη Θεσπρωτία με πρώτο σταθμό τον οικισμό Δραμεσίου του δήμου Δωδώνης. Είναι ένα αίτημα, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, των κατοίκων όλων των ορεινών περιοχών της χώρας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν το χειμώνα.

«Έχουν χαμηλές θερμοκρασίες, είναι χωριά σχετικώς φτωχά και επιβαρύνονται οικονομικά πάρα πολύ οι κάτοικοι», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου και προσθεσε: «Γι αυτό νομίζω ότι είναι δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης να σταθούμε δίπλα τους και να επιμείνουμε, και θα επιμείνουμε εμείς για την επιδότηση του πετρελαίου, με τα επιπλέον χρήματα τα οποία έχει μαζέψει το κράτος λόγω της φορολογίας των καυσίμων».

«Εδώ μου έκαναν παράπονα γι αυτό το ζήτημα, και υποσχέθηκα ότι θα είμαστε συμπαραστάτες τους και θα αγωνιστούμε γι αυτό το ζήτημα, που είναι τόσο λογικό πιστεύω και συνάμα ανθρώπινο», συμπλήρωσε.

Ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος και κατοίκους του χωριού, οι οποίοι του έθεσαν και ένα πολύ σοβαρό για τους ίδιους θέμα, που αφορά τη χαμηλή τιμή παραγωγού του γάλακτος.

Σε λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τη Νομαρχία Θεσπρωτίας, όπου θα έχει συνάντηση με το νομάρχη και νομαρχιακούς συμβούλους

Το βράδυ ο κ. Παπανδρέου, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο κλειστό Γυμναστήριο Ηγουμενίτσας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή