Εκλογές Ν.Δ.: Πολλές κάλπες και χαμηλό αντίτιμο συμμετοχής επιθυμούν Τζιτζικώστας - Μητσοτάκης

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 12:21
UPD:13:28
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
A- A A+

Την ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα σε όσους περισσότερους πολίτες το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατία υπογραμμίζουν συνεργάτες του υποψηφίου για την ηγεσία του κόμματος Απόστολου Τζιτζικώστα, εν όψει της σύσκεψης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής την Τρίτη.

Σε αυτήν τη λογική, η πλευρά του κ. Τζιτζικώστα αναμένεται να ζητήσει να υπάρξουν όσες περισσότερες κάλπες γίνεται σε όλη τη χώρα και με χαμηλό αντίτιμο συμμετοχής, όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές.

Όσον αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα επισημαίνουν πως θα πρέπει να υπάρξει αρκετό χρονικό διάστημα για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων.

Και η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει οι εκλογές να γίνουν στις 15 Νοεμβρίου.

Κύκλοι του έταιρου υποψηφίου για την προεδρία, επισημαίνουν πως θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος έτσι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων, ενώ κάλπες θα πρέπει να στηθούν σε όλη τη χώρα και όχι μόνο στις τοπικές οργανώσεις αλλά και σε δημαρχεία και κοινοτικά καταστήματα.

Το αντίτιμο, σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, θα πρέπει να είναι το ελάχιστο δυνατό έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες και να προσέλθουν στις κάλπες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή