Σε εμπορικά κέντρα και λαϊκές αγορές αύριο κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ

Στο πλαίσιο της «Ημέρας Κατά της Ακρίβειας»
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 14:22
A- A A+

Εμπορικά κέντρα και λαϊκές αγορές σε ολόκληρη τη χώρα θα επισκεφθούν αύριο περισσότερα από τετρακόσια κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενα από μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, του Εθνικού Συμβουλίου, βουλευτές και στελέχη του Κινήματος, στο πλαίσιο της «Ημέρας Κατά της Ακρίβειας», που διοργανώνει το Κόμμα.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με πανελλαδικό χαρακτήρα, η πρώτη μιας σειράς αντίστοιχων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν (μεταξύ των οποίων για την υγεία, και την ανεργία) που έχει στόχο αφενός μεν την επικοινωνία με τους πολίτες, αφετέρου δε την προώθηση της συμμετοχής των πολιτών για την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας. Γι’ αυτόν τον λόγο η καμπάνια φέρει τον τίτλο «Ενεργοί Πολίτες Κατά της Ακρίβειας».

Η Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, επικεφαλής του κλιμακίου, θα επισκεφθεί την Κεντρική Αγορά του Πειραιά, με σημείο εκκίνησης τον Πύργο στο Λιμάνι, στη 1:00 μ.μ..

Η υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών, του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, ¶ννα Διαμαντοπούλου, θα επισκεφθεί τη Λαϊκή Αγορά Κάτω Χαλανδρίου, Σαραταπόρου και Σοφοκλή Βενιζέλου, στις 11:00π.μ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή