Γερμανία: «Διαστημική» Μπάγερν διέλυσε με 5-1 τη Ντόρτμουντ

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 20:30
UPD:20:30
REUTERS/MICHAEL DALDER

Οι Βαυαροί έχουν 11 διαδοχικές νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ τις τελευταίες 20 ημέρες έχουν συντελεστή τερμάτων 24-2 στους έξι αγώνες που έδωσαν!

A- A A+

«Πεντάσφαιρη» η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 τη Ντόρτμουντ στο Μόναχο, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Αν πιστέψουμε ότι «στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται», τότε ακόμη είναι πολύ νωρίς να γίνουν προβλέψεις για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στη Γερμανία. Αν είμαστε, όμως, ρεαλιστές, τότε σωστά θα παραδεχθούμε ότι από την 8η κιόλας αγωνιστική η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δείχνει να «καθαρίζει» και το εφετινό πρωτάθλημα από πολύ νωρίς.

Οκτώ στα οκτώ μετράει η Μπάγερν στο ξεκίνημα της περιόδου, υποχρεώνοντας τη Μπορούσια στην πρώτη της ήττα και, μάλιστα. με πάρα πολύ βαρύ σκορ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν σε ένα ακόμη ματς ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε 2  γκολ κι έφτασε τα 12 στα τελευταία 4 ματς. 

Οι Βαυαροί έχουν 11 διαδοχικές νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ τις τελευταίες 20 ημέρες έχουν συντελεστή τερμάτων 24-2 στους έξι αγώνες που έδωσαν! 

Η εκ των αντιπάλων του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League, Σάλκε, υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Κολονία με 0-3, ενώ η Αουγκσμπουργκ έκανε την έκπληξη στη «Μπάι Αρίνα» και απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λεβερκούζεν.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα σημερινά ματς:

Σάλκε-Κολονία                                    0-3 (45΄ Μοντέστ, 79΄ Γκέρχαρντ, 84΄ Ζόλερ)
Λεβερκούζεν-Αουγκσμπουργκ         1-1 (39΄ Μπελαραμπί - 12΄αυτ. Λένο)
Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ      5-1 (26΄,35΄πεν. Μίλερ, 46΄,58΄ Λεβαντόφσκι, 66΄ Γκέτσε - 37΄ Ομπαμεγιάνγκ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις