Ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα περί αποχώρησης του Μ. Καψή

Δυναμική εμφάνιση Κόκκαλη στο Ρέντη
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 16:23
UPD:16:28
A- A A+

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων, βάσει των οποίων ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, Μιχάλης Καψής, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Λούβαρη, θέτοντας θέμα αποχώρησής του από την ομάδα, προέβη σήμερα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, μετέβη σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου είχε κατ’ αρχήν ωριαία συνάντηση με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Κόκκαλης σημείωσε πως η σημερινή εικόνα του Ολυμπιακού δίνει το δικαίωμα σε εχθρούς και «φίλους» να προσπαθούν, διογκώνοντας τα γεγονότα, να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

«Σίγουρα υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν από εσάς που τα δημιουργείτε πριν με αναγκάσετε να παρέμβω, πράγμα που θέλω να αποφύγω. Ο Ολυμπιακός έχει 34 παίκτες από 16 έως 34 χρόνων και ουδέποτε έχει γίνει καμία συζήτηση με κανέναν για μεταγραφές. Αυτά λοιπόν περί γερασμένης ομάδας και η μεταγραφολογία, είναι κακόβουλες κρίσεις και δήθεν πληροφορίες που μόνο κακό θέλουν να κάνουν στην ομάδα. Θέλω στη συνέχεια με την αγωνιστική σας συμπεριφορά και τα αποτελέσματα που θα φέρετε, να δώσετε τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων εβδομάδων», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εν συνεχεία ο κ. Κόκκαλης είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας Τροντ Σόλιντ και τον γενικό αρχηγό και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Σάββα Θεοδωρίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις