Συνάντηση Παπούλια με τον πρόεδρο της ΕΟΕ Μ. Κυριακού

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 17:39
A- A A+

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Μίνωα Κυριακού, δέχθηκε σήμερα στο προεδρικό μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι κ.κ. Παπούλιας και Κυριακού μίλησαν για θέματα που αφορούν τον ελληνικό αθλητισμό, την προετοιμασία της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας και της λαμπαδηδρομίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006 που διοργανώνει η ΕΟΕ, αλλά και για την Ολυμπιακή προετοιμασία για το 2008.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την παλιά φιλία που τους συνδέει, αλλά και το κοινό τους πάθος για τον αθλητισμό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπούλιας είναι επίτιμος πρόεδρος του Εθνικού ΓΣ.

«Ο Πρόεδρος ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον αθλητισμό και τα τεκταινόμενα στην Ολυμπιακή Επιτροπή και γενικά στο Ολυμπιακό Κίνημα. Ήταν ιδιαίτερα κατατοπισμένος. Μας ρώτησε τι κάνουμε και πώς προετοιμάζουμε την ελληνική Ολυμπιακή αποστολή για το Πεκίνο. Εγώ του εξέθεσα την κατάσταση, η οποία δεν είναι η καλύτερη, και ελπίζω ότι το ενδιαφέρον του Προέδρου θα προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων περί τα αθλητικά», δήλωσε ο κ. Κυριακού κατά τη έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως εξάλλου ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, η Ολυμπιακή φλόγα θα φτάσει στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου και θα διανυκτερεύσει στον Πανελλήνιο. Το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου θα κάνει το γύρο της Αθήνας, θα περάσει και από τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο και στη συνέχεια θα παραδοθεί στους Ιταλούς μέσα στο Καλλιμάρμαρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις