Το ΠΑΣΟΚ θα επανακαταθέσει την επερωτησή του στη Βουλή για τα F-16

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 17:50
A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ θα επανακαταθέσει την επερωτησή του στη Βουλή σχετικά με την αγορά των αεροσκαφών F-16 και θα επιμείνει να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, τονισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νίκος Αθανασάκης.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε τον υπουργό Αμυνας ότι επιλέγει την συζήτηση του θέματος στην Eπιτροπή Eξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, γιατί όπως είπε, «ίσως θεωρεί ότι τον βολεύει, διότι δεν είναι η συγκεκριμένη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αλλά μια διαδικασία στην οποία θα πάρουν μέρος και άλλοι βουλευτές της ΝΔ, αν χρειάζεται συνηγόρους ο κ.υπουργός».

«Είναι προφανές ότι θα επιμείνουμε να συζητηθεί το θέμα στην Ολομέλεια της Βουλής και οποιαδήποτε συζήτηση στην Επιτροπή, η οποία έχει γίνει ήδη στην αρχική φάση αυτής της υπόθεσης, δεν μπορεί να υποκαταστήσει την διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και της επερώτησης που έχουν καταθέσει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, επερώτηση που θα επανακατατεθεί», σημείωσε ο κ. Αθανασάκης και κατέληξε λέγοντας: «Όμως και αυτό είναι ένα δείγμα της αξιοπιστίας της κυβέρνησης και των υπουργών της».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή