Κυρ. Μητσοτάκης: Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο απο την ΚΕΦΕ

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 21:15
UPD:21:33
Nikos Libertas / SOOC/Nikos Libertas

«Δεν συμφωνώ με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη.... Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο απο την ΚΕΦΕ...», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

A- A A+

Τη διαφωνία του για την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Ν.Δ. να μην κάνει δεκτή –ως εκπρόθεσμη- την υποψηφιότητα του Άδ. Γεωργιάδη, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν συμφωνώ με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη.... Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο απο την ΚΕΦΕ...», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, προκειμένου να μεταφέρει τη θέση του προέδρου της Ν.Δ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, διέκοψε ο διευθυντής του γραφείου του Σωτήρης Κορομάντζος, λέγοντας «ότι είναι άδικο να μην γίνει δεκτή η αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη».

Επίσης, συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα τους οποίους επικαλείται το ΑΜΠΕ αναφέρουν ότι «κακώς κόπηκε η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, όλοι έπρεπε να είναι στη μάχη».

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης, επικοινώνησε με τους κ. κ. Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα, οι οποίοι, όπως είπε, του ανέφεραν πως έπρεπε να γίνει δεκτή η υποψηφιότητά του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή