Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2005 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Βροχές από το απόγευμα στο Ιόνιο και πολύ ισχυρούς βορείους ανέμους στα νοτιοανατολικά, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υηπρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στη Δυτική Μακεδονία. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τη νύχτα και το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειονατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία όμως, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές στο Ιόνιο και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωΐ. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο, τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωΐ στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια, τοπικά, ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις στις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πολύ ισχυροί με εξασθένηση από τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά, τοπικά, ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις στα δυτικά, με σποραδικές βροχές και στο Ιόνιο τοπικές καταιγίδες, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα κεντρικά και νότια θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο πρόσκαιρα πολύ ισχυροί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέτριοι και στο Αιγαίο, τοπικά, ισχυροί. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή