Εν μέσω αντεγκλήσεων διεκόπη για την Τρίτη η δίκη της Χρυσής Αυγής

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 12:40
UPD:13:56
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Εν μέσω αντεγκλήσεων ανάμεσα στους πληρεξούσιους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης συνεχίστηκε η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, στη δίκη για την  υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής εξέφρασαν την επιθυμία να προβληθεί βίντεο με τον φερόμενο πυρηνάρχη της Νίκαιας Νίκο Πατέλη να μιλά στα μέλη της τοπικής οργάνωσης, για να το σχολιάσει η μάρτυρας.

Αυτό το γεγονός, οδήγησε σε αντιπαράθεση με τους συνηγόρους της υπεράσπισης που έφεραν αντιρρήσεις στο να επιδειχθεί το βίντεο έστω και υπό μορφή φωτογραφιών.

Η εισαγγελέας της έδρας εξέφρασε τη γνώμη ότι αυτό το υλικό «πρέπει να προβληθεί την ώρα των αναγνωστέων εγγράφων, ενώ οι μάρτυρες δεν δικαιούνται να κάνουν σχετικά σχόλια καθώς καταθέτουν μόνο για τα γεγονότα που είναι σε γνώση τους». «Ας προβληθούν μόνο φωτογραφίες κι όχι ήχος» είπε.

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: Είμαστε στα όρια της δίκαιης δίκης εάν δεν κάνουμε χρήση κατά την κατάθεση μαρτύρων οπτικοακουστικού υλικού που βρίσκεται στη δικογραφία.

EUROKINISSI

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ: Οι μάρτυρες δεν σχολιάζουν αναγνωστέα έγγραφα....δικαστήρια του ‘40 δεν θα υπάρξουν εδώ.

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: Ας μαζέψουν κάποιους...

Οι συνεχόμενες ωστόσο αντιπαραθέσεις ανάγκασαν την πρόεδρο του δικαστηρίου να διακόψει για μισή ώρα, ενώ όταν οι δικαστές επέστρεψαν στην έδρα, ανακοίνωσαν ότι θα διακόψει για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να αποφασιστεί αν και με ποιο τρόπο θα επιδειχθούν τα βίντεο της δικογραφίας, καθώς και να τοποθετηθούν τα κατάλληλα τεχνικά μέσα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή