Παναθηναϊκός: «Κανένα θέμα με Εσιέν»

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 11:58
UPD:12:02
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Εσιέν (φωτ. αρχείου) θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

A- A A+

Ανακριβή θεωρεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα όσα αναφέρονται σήμερα σε μερίδα του Τύπου σχετικά με το μέλλον του Μίκαελ Εσιέν στο «τριφύλλι».

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα Εσιέν απασχολεί όχι μόνο το σύλλογο, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών, που περιμένουν την ένταξη του Γκανέζου αμυντικού μέσου στην ενδεκάδα. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί έως τώρα κι ως ένα βαθμό είναι απόλυτα δικαιολογημένη η απορία του κόσμου για το τι ακριβώς γίνεται στην υπόθεση.

Οι «πράσινοι» πήραν θέση σήμερα για το θέμα Εσιέν κι αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν αναζητεί σε καμία περίπτωση τον αντικαταστάτη του 35χρονου παίκτη. Ούτε επίσης ότι έχει ειδοποιηθεί ο εκπρόσωπός του για τη λύση της συνεργασίας τους ή, ότι έχει ενημερωθεί για να βρει άλλον ποδοσφαιριστή στην θέση του.

Επίσης η ΠΑΕ αναφέρει ότι ο Εσιέν τραυματίστηκε στον προσαγωγό τον περασμένο Απρίλιο, αλλά έως τότε ήταν στην αποστολή της Μίλαν σε 24 από τα 28 παιχνίδια πρωταθλήματος (με 13 συμμετοχές) κάτι που σημαίνει ότι ήταν υγιής και ετοιμοπόλεμος.

Όσον αφορά το πότε θα επιστρέψει, αυτό δεν είναι κάτι που το γνωρίζει κανείς, λένε στον Παναθηναϊκό. Ο Εσιέν θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις