Ι. Βαρβιτσιώτης: «Ο κ. Σημίτης διέπραξε ένα εθνικό ατόπημα»

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2005 14:09
A- A A+

«Ο κ. Σημίτης διέπραξε ένα εθνικό ατόπημα. Τα όσα αναγράφονται στο βιβλίο του, δίνουν την ευκαιρία σε ολόκληρο τον τουρκικό Τύπο, να λοιδορεί τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Είναι ανεπίτρεπτο για έναν πρώην Πρωθυπουργό, στην προσπάθειά του να αποσείσει τις δικές του βαρύτατες ευθύνες, να τις επιρρίπτει εξολοκλήρου στην τότε στρατιωτική ηγεσία της χώρας».

Αυτό αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και τέως υπουργός Εθνικής Αμύνης, Ιωάννης Μ. Βαρβιτσιώτης, με αφορμή τα όσα αναφέρει ο Κώστας Σημίτης στο βιβλίο του http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/11/07/1117018.htm .

Ο κ. Βαρβιτσιώτης υπενθυμίζει ότι «τόσο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όσο και οι αρχηγοί των τριών κλάδων ήταν απόστρατοι, τους οποίους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επανέφερε στην ενέργεια και τους τοποθέτησε στις νευραλγικές αυτές θέσεις».

«Είναι απορίας άξιο πώς ο τέως Πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται τη ζημιά που προκαλεί στον Τόπο. Ειλικρινά θλίβομαι», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή