Πιτέλα: Επιστολή στήριξης προς το Ποτάμι

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 09:50
UPD:09:51
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Πιτέλα (φωτ. αρχείου), «τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών έδειξαν πως το Ποτάμι κατάφερε να επιβεβαιώσει το ρόλο του ως καθοριστικού παίκτη του ελληνικού πολιτικού συστήματος».

A- A A+

Την στήριξή του στο Ποτάμι εκφράζει ο Τζιάνι Πιτέλα, πρόεδρος της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με επιστολή του στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Πιτέλα, «τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών έδειξαν πως το Ποτάμι κατάφερε να επιβεβαιώσει το ρόλο του ως καθοριστικού παίκτη του ελληνικού πολιτικού συστήματος».

Ο κ. Πιτέλα χαιρετίζει την απόφαση του Ποταμιού για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου το κόμματος τον επόμενο Δεκέμβρη, ενώ εκφράζει τη «βαθύτατη εκτίμησή του» για το έργο των ευρωβουλευτών του Ποταμιού στο Ε.Κ..

«είμαστε μέλη της ίδιας πολιτικής οικογένειας στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια, μαζί, δημιουργήσαμε μια πιο ανοιχτή, προοδευτική οικογένεια. Μια οικογένεια ανοιχτή όχι μόνο στις ιστορικές σοσιαλιστικές δυνάμεις, αλλά και σε νέες δυναμικές, μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, όπως το Ποτάμι. Στις επόμενες μάχες που θα δώσετε, μπορείτε να βασίζεστε στην πλήρη στήριξη της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών», καταλήγει η επιστολή.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή