Βεργέτης: Καμία σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος ο αγώνας με Σάλκε

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 21:38
UPD:21:47
INTIME SPORTS

Η ελληνική ομάδα παίζει με έναν αντίπαλο που «μπορεί εύκολα να σε σκοτώσει», όπως τόνισε ο προπονητής της, Στάικος Βεργέτης, στη συνέντευξη Τύπου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Παιχνίδι με αυξημένο βαθμό δυσκολίας περιμένει αύριο τον Αστέρα Τρίπολης στο Γκελζενκίρχεν απέναντι στη Σάλκε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ελληνική ομάδα παίζει με έναν αντίπαλο που «μπορεί εύκολα να σε σκοτώσει», όπως τόνισε ο προπονητής της, Στάικος Βεργέτης, στη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει άλλη δομή. Αν βγεις ψηλά και αφήσεις χώρους, μία τέτοια ομάδα μπορεί εύκολα να σε "σκοτώσει"» ανέλυσε την αντίπαλό του.

«Πρέπει να είμαστε καλά αμυντικά και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούμε επιθετικά μία από τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε. Χρειάζεται τόλμη αλλά πάνω από όλα ωριμότητα, γιατί ομάδες όπως η Σάλκε μπορούν να σε σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή» σχολίασε.

Ο Αστέρας θα βρει τη Σάλκε σε περίοδο φόρμας. «Σίγουρα αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας με αυτό. Αλλά οι ατυχίες και οι αδυναμίες που έφεραν τις απώλειες στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν όταν υπάρχουν οι αγώνες» είπε.

«Πρώτα κοιτάω σε κάθε αντίπαλο τα δυνατά του σημεία και μετά τις αδυναμίες. Η Σάλκε έχει φοβερά δυνατά σημεία, έχουμε εστιάσει σε αυτά και έχουμε δώσει κατευθύνσεις και θα δούμε αν ο Αστέρας μας μπορεί να τα αντιμετωπίσει και να αντιπαραβάλει τα δικά του» πρόσθεσε.

Τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης εκπροσώπησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος δήλωσε ότι «μόνο με ομαδική δουλειά μπορούμε να πάρουμε κάτι. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα πάμε να τις δείξουμε».

Και ο διεθνής μέσος κατέληξε: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Η Σάλκε είναι πολύ μεγάλη ομάδα, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Χαιρόμαστε τέτοια παιχνίδια, αφού δεν παίζουμε κάθε μέρα τέτοια παιχνίδια. Είναι εμπειρία ζωής».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις