Τούντορ: Ετοιμαζόμαστε για να νικήσουμε

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 16:30
UPD:16:32
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Ο Ιγκόρ Τούντορ στάθηκε με σεβασμό απέναντι στην Ντόρτμουντ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Βεστφαλούς στο Γιουρόπα Λιγκ, παραδέχθηκε την ανωτερότητά της έναντι μάλιστα όλων των ομάδων στη διοργάνωση, αλλά τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στα ίσα το παιχνίδι για να νικήσει.

«Παίζουμε με το φαβορί τη διοργάνωσης. Διαθέτει τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στο Γιουρόπα Λιγκ και θα φτάσει στον ημιτελικό ίσως και στον τελικό. Εμείς ετοιμαζόμαστε για να νικήσουμε και από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα συγκριθούμε με αυτούς τους παίκτες» σχολίασε ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε για: 

Την τακτική της ομάδας του: «Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την φιλοσοφία σου, μπορεί να μπερδέψεις την ομάδα. Το καλό είναι να προσαρμοστείς και να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές, ίσως με κάποιον παίκτη που παίζει καλύτερα αμυντικά. Μπορούμε να δουλέψουμε στην προπόνηση λίγο παραπάνω στην άμυνα, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να είμαστε επιθετικοί. Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει επειδή λείπουν πέντε παίκτες της Ντόρτμουντ».

Τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές του: «Τέτοια παιχνίδια αρέσουν σε όλους. Για τους προπονητές είναι πιο εύκολα, γιατί όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι σε τέτοιους αγώνες δεν έχεις να χάσεις τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις να χάσεις τρεις βαθμούς. Εμείς, πάντως, θα προετοιμαστούμε όπως και με την Ξάνθη».

Το ντέρμπι που ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές για να δώσουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες. Αλλά όλες οι ομάδες παίζουν ανά τρεις μέρες. Είναι λογικό να υπάρχει λίγο στο μυαλό μας και ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορείς να το σκέφτεσαι πολύ. Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό και από τα δυο πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά».

Το ροτέισον της Ντόρτμουντ, που άφησε εκτός αποστολής πέντε βασικούς: «Είναι λογικό, όμως, όταν έχεις τόσο μεγάλη οικονομική δυνατότητα να διαθέτεις πολλές λύσεις. Όλα στο ποδόσφαιρο έχουν να κάνουν με τα χρήματα, αλλά εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο και άλλα πράγματα».

Το αν θα παίξει ο Μπερμπάτοφ: «Ο Μπερμπάτοφ θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα στο αυριανό παιχνίδι. Δεν θέλω να δώσω προγνωστικά για το ματς, θα μπούμε για να κερδίσουμε και θα δούμε τι θα γίνει». 

Τους ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου" εκπροσώπησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος εμφανίστηκε το ίδιο αισιόδοξος με τον προπονητή του. «Σίγουρα θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι, ειδικά μετά και από αυτούς που αφήσαμε στην Γκαμπάλα. Πρέπει όμως να είμαστε αντάξιοι για αυτό το παιχνίδι και να το χαρούμε. Με λίγα λόγια να είμαστε έτοιμοι για αυτό» τόνισε ο διεθνής αμυντικός.

«Την έχω αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στο παρελθόν. Είναι μεγάλη ομάδα και αν δεν έχουμε συγκέντρωση δεν θα καταφέρουμε κάτι. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πιστεύω. Υπάρχουν προβλήματα και για αυτούς και θα προετοιμαστούμε για αυτά για να χτυπήσουμε εκεί» συνέχισε.

Όσο για τις απουσίες των Γερμανών; «Είναι πολύ μεγάλο το ρόστερ της Ντόρτμουντ και το ότι έρχεται με πέντε λιγότερους παίκτες, παρότι είναι καλό για εμάς, δεν λέει και πολλά πράγματα. Υπάρχουν εξίσου καλοί παίκτες για να αγωνιστούν, γι΄ αυτό το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις