Η Μόνικα Μπελούτσι κλείνει τα 51 της χρόνια

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 15:31
UPD:15:40
EPA/CLAUDIO ONORATI

Η Μπελούτσι θα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία ηθοποιός που θα γίνει το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην πολυαναμενόμενη νεότερη ταινία του «007», υπό τον τίτλο «Spectre».

A- A A+

Τα 51 της χρόνια έκλεισε την Τετάρτη η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, η οποία συνεχίζει να αποτελεί μία τις πλέον ποθητές γυναίκες του πλανήτη, με τον χρόνο να της φέρεται με… τον καλύτερο τρόπο.

Η γεννημένη στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 Μπελούτσι, η οποία έγινε γνωστή κυρίως μέσα από την ταινία «Μαλένα» το 2000, όχι μόνο δεν «κρύβει» χρόνια, αλλά δείχνει να το απολαμβάνει.

Η Μπελούτσι θα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία ηθοποιός που θα γίνει το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην πολυαναμενόμενη νεότερη ταινία του «007», υπό τον τίτλο «Spectre».

Όπως πάντως εξηγεί σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Guardian, η Ιταλίδα με την αξεπέραστη ομορφιά δεν αποδέχεται τον όρο «Bond girl», καθώς νιώθει «πολύ ώριμη γι’ αυτό».

«Είμαι μάλλον μια Bond lady ή μια Bond woman», διευκρινίζει και δηλώνει περήφανη που θα γίνει «κυρία του Μποντ».

«Ο Τζέιμς Μποντ είναι ο τέλειος άνδρας. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν υπάρχει», σχολιάζει.

EPA/JULIEN WARNAND

Η Μπελούτσι γεννήθηκε στην Τσιτά ντι Καστέλο, στην Ούμπρια της Ιταλίας, με τη μητέρα της να ασχολείται με τη ζωγραφική και τον πατέρα της να είναι ιδιοκτήτης εταιρείας φορτηγών.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στα 16 της χρόνια, ενώ άφησε τις σπουδές της στη δικηγορία, αποφασίζοντας να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Ήταν παντρεμένη μέχρι το 2013 με τον επίσης ηθοποιό Βινσέλ Κασέλ, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή