Σίλβα: Δύσκολο ματς αλλά ξέρουμε τις δυνατότητές μας

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 22:03
UPD:22:08
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι ότι δεν θα νικήσουμε. Ξέρουμε την αξία του αντιπάλου μας, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες» υπογράμμισε ο Σίλβα.

A- A A+

Δύσκολο ξεκίνημα μα και ανάλογη συνέχεια έχει αύριο στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, που μετά την Μπάγερν καλείται να αντιμετωπίσει στο Λονδίνο την Άρσεναλ.

Οι Άγγλοι προέρχονται επίσης από ήττα στην πρεμιέρα, με "δράστη" τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οπότε η πίεση που έχουν οι "κανονιέρηδες" για την πρώτη νίκη της αυξάνει αυτόματα το βαθμό δυσκολίας για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Αυτό πάντως δεν φοβίζει ούτε τον Μάρκο Σίλβα ούτε τους ποδοσφαιριστές του, αφού και καλά προετοιμασμένοι είναι και τις πιθανότητές τους στο "Εμιρέιτς" θα διεκδικήσουν.

«Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι ότι δεν θα νικήσουμε. Ξέρουμε την αξία του αντιπάλου μας, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες» υπογράμμισε ο Σίλβα στην αποψινή συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε προετοιμασμένοι για να προσέξουμε τα σημαντικά ματς-απ μέσα στο παιχνίδι. Να μην κάνουμε λάθη, αλλά να εκτελέσουμε κι εκείνα που έχουμε προετοιμάσει χωρίς να χάνουμε τον σεβασμό μας στον αντίπαλο. Ούτε όμως να χάσουμε και την ταυτότητά μας» πρόσθεσε.

Όσο για το αν άλλαξε τα δεδομένα η νίκη της Ντιναμό; «Θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό, ναι. Αν ρωτούσατε τη δεύτερη αγωνιστική ποιος είναι στις δύο πρώτες θέσεις, θα έλεγε Μπάγερν και Άρσεναλ. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει» απάντησε/

«Κι εμείς θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Διεκδικούμε επίσης τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση στον όμιλο. Στις φιλοδοξίες μας δεν μπορούμε να βάλουμε όριο» συμπλήρωσε ο Πορτογάλος.

Για την κατάσταση του Ντομίνγκες και του Ντα Κόστα, ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε ότι «από τη στιγμή που είναι κοντά μας είναι και διαθέσιμοι. Ο Τσόρι σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση, αλλά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Αύριο θα μιλήσουμε μαζί του για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται».

Από την πλευρά του ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες τόνισε ότι αισθάνεται καλύτερα. «Νιώθω καλύτερα. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα όσον αφορά την φυσική κατάσταση, κι αν μου ζητηθεί θα βοηθήσω» είπε ο Αργεντινός άσος.

Όσο για το παιχνίδι; «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε ετοιμάσει καλά την ομάδα πιστεύουμε σε αυτή. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις» απάντησε ο Ντομίνγκες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις