Τον ομόλογό του της Αρμενίας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2005 14:31
A- A A+

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, και η σύζυγός του, Μαίη Παπούλια, υποδέχθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αρμενίας Ρομπέρ Κοτσαριάν, ο οποίος πραγματοποιεί, μετά της συζύγου του, επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στην τελετή της επισήμου υποδοχής επί της οδού Ηρώδου Αττικού, παρέστησαν ο Β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Σούρλας, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Δ. Αβραμόπουλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ι. Βαληνάκης, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χρ. Φώλιας, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Α. Κοντός και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο Προέδρων και ανταλλαγή δώρων.

Ο κ. Παπούλιας προσέφερε στον Πρόεδρο της Αρμενίας ένα μεγάλο αργυρό δίσκο με εθνόσημο και εγχάρακτη υπογραφή και μία καρφίτσα στην κ. Κοτσαριάν, ενώ ο αρμένιος Πρόεδρος προσέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα αργυρό αντίγραφο αρχαίου κυπέλλου και ένα αγαλματίδιο στην κ.Παπούλια.

Το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγός του παραθέτουν επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Αρμενίας και της κ. Μπέλλα Κοτσαριάν.

ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή