Τι απαντά το Μαξίμου στο σχόλιο της Ν.Δ. περί γενικολογίας του Αλ. Τσίπρα

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 15:58
UPD:16:06
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κύκλοι του Μαξίμου χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση της Ν.Δ. αναμενόμενη, «γραμμένη με κάποιον αυτόματο αντιπολιτευόμενο πιλότο».

A- A A+

Δηκτικό ήταν το σχόλιο κύκλων του Μαξίμου στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας περί φλυαρίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Όπως σημείωναν το κόμμα εγκλωβισμένο στις εσωτερικές διαμάχες, ως αποτέλεσμα της εκλογικής ήττας ήταν φυσικό να μην παρακολουθήσει προσεκτικά την ομιλία.

Χαρακτηρίζουν δε την ανακοίνωση της Ν.Δ. αναμενόμενη, «γραμμένη με κάποιον αυτόματο αντιπολιτευόμενο πιλότο».

Μάλιστα, την καλούν «να επανέλθει από το περιθώριο στην πολιτική ζωή του τόπου, και να συμβάλλει στους αγώνες που δίνει η σημερινή κυβέρνηση για ζωτικά ζητήματα, όπως η διαχείριση των προσφυγικών ροών, η εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και τα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης». 

«Η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού κερδίζεται με έργο και όχι με επικοινωνιακά τεχνάσματα» σημειώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ν.Δ. είχε κάνει λόγο για αοριστολογία, γενικολογία και ευχολόγια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την «έκθεση ιδεών» που «διάβασε» στο υπουργικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τη Ν.Δ. στην τοποθέτηση δεν υπήρξε «τίποτε συγκεκριμένο για το μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, τον αγρότη, τον εργαζόμενο, τον άνεργο. Τίποτε ουσιαστικό για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Τίποτε για τα επόμενα βήματα της οικονομίας, τα νέα μέτρα, τους νέους φόρους, τις συντάξεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή