Μπάσκετ: Εύκολη η πρεμιέρα για Ολυμπιακό στο Ζαντάρ

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 23:30
UPD:23:43
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στο διεθνές τουρνουά «Dogus Basketball Tournament» του Ζαντάρ, καθώς με σημείο αναφοράς την άμυνά του επικράτησε εύκολα με 85-62 της ομώνυμης κροατικής ομάδας, που είναι η διοργανώτρια.

Οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν πλήρεις, εκτός του τραυματία Χάντερ, αλλά οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Χάκετ, Μιλουτίνοφ είδαν το παιχνίδι από τον πάγκο αφού ακόμη παίρνουν "ανάσες" μετά το Ευρωμπάσκετ, αντίθετα με τους Λοτζέσκι (πρώτος σκόρερ του αγωνα με 15 π.) και Μάντζαρη στους οποίους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ξεκίνησε με ένα σερί 11-0 παίζοντας καταπληκτική άμυνα, ενώ το ίδιο έκανε και στην αρχή του 3ου δεκάλεπτου, όταν με ένα επιμέρους σκορ 10-2 έφτασε τη διαφορά στο +13 (32-45), ενώ στην τελευταία περίοδο η εκκίνηση ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή: 15-1 και το σκορ έγινε 78-51.

Ο Σφαιρόπουλος είχε την ευκαιρία και την άνεση να δοκιμάσει συνεχώς σχήματα και να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του, με τη Ζαντάρ να δείχνει ανίκανη να εκμεταλλευτεί το αντίπαλο ροτέισον και τη διαφορά να παραμένει σταθερά πάνω από το +20 και όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν σκοράρει στο τέλος του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις