Χορεύοντας για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 09:10
A- A A+

Οι Athens Swing Cats και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ «Swing For Hope 2015», το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:30 το βράδυ, για να ενισχύσουν το έργο του «Χαμόγελου του παιδιού». 

Σε μια μεγάλη συναυλία με 9  μουσικά συγκροτήματα επί σκηνής, οι πάντα αεικίνητοι Athens Swing Cats χορεύουν σαν να μην υπάρχει βαρύτητα. Ο Μπέν Λιμπρόζο, η Ζοζεφίν Γιαννακοπούλου και οι μαθητές τους, με τις μαγευτικές φιγούρες του lindy hop, της αυθεντικής τζαζ του Μεσοπολέμου και του burlesque, καλούν το κοινό σ’ ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του χορού.

Στο Φεστιβάλ  συμμετέχουν οι Diminuita Le Petit Big Band, Γιώργης Χριστοδούλου, Johnny Vavouras & The Cadillacs,  Nastazia & the Jazzuars, Ilias & the Notorious Troupe, Vanila Swing, Xenia & Plastelini MusikLab, Les Enfants de Pigalle και JazzMatazz.
Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Μιλτιάδης Φιορέντζης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης αλλά και οι εισπράξεις από το μπαζάρ με προϊόντα του «Χαμόγελου του παιδιού», το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο, έξω από την αίθουσα Banquet, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον φιλανθρωπικό Οργανισμό, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά τα 14 σπίτια που λειτουργούν πανελλαδικά και φιλοξενούν παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

Πληροφορίες
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη - Αθήνα, τηλ. 210 72.82.333
Έναρξη προσέλευσης: 19:30, τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ.

naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς