Έρευνα της ΕΕΤΤ για τα συστήματα υποστήριξης παραγωγής ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 14:12
UPD:14:12
ΑΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
A- A A+

Έρευνα μέσω ερωτηματολογίου για την καταγραφή των αναγκών της ελληνικής αγοράς σε ασύρματα συστήματα υποστήριξης παραγωγής ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου και με σκοπό τη λήψη ρυθμιστικών πρωτοβουλιών για την εύρυθμη ανάπτυξή της διεξάγει έως τις 20 Οκτωβρίου η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε όλους τους χρήστες ασύρματων εφαρμογών υποστηρικτικών στην παραγωγή ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου, οπτικοακουστικού περιεχομένου μη προοριζόμενου αποκλειστικά για διανομή μέσω ευρυεκπομπής ή στην παραγωγή ειδικών εκδηλώσεων με την παρουσία κοινού (Programme Making and Special Events–PMSE), καθώς και τους κατασκευαστές ή διανομείς του σχετικού ραδιοεξοπλισμού (ασύρματα μικρόφωνα / κάμερες, ασύρματη ενδοσυνεννόηση κ.λπ.).

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στο http://www.eett.gr. Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επωνύμως, στην ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονική μορφή και με την ένδειξη «Ερωτηματολόγιο για τη χρήση PMSE στην Ελλάδα» έως τις 20 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00 μ.μ., στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν δεν δεσμεύουν την ΕΕΤΤ ως προς το περιεχόμενο των ρυθμίσεων που ενδέχεται να επακολουθήσουν. Οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές και δε θα δημοσιευτούν αυτούσιες και επωνύμως. Ωστόσο, η ΕΕΤΤ δύναται να δημοσιεύσει στατιστικά στοιχεία που θα προκύψουν από την επεξεργασία των απαντήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή