Την παρέμβαση της πρόεδρου της Βουλής ζητεί ο Π. Μαντούβαλος

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2005 15:01
A- A A+

Την προσωπική παρέμβαση της προέδρου της Βουλής, ¶ννας Μπενάκη -Ψαρούδα ζητεί με επιστολή του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πειραιά, Πέτρος Μαντούβαλος, ώστε -όπως υποστηρίζει- να σταματήσει ο διασυρμός του μέσω διαρροών και διαδόσεων που προαναγγέλλουν, και ουσιαστικά υποκαθιστούν, τις θεσμικές διαδικασίες.

Ο κ. Μαντούβαλος αφού τονίζει ότι τον τελευταίο καιρό δέχεται επιθέσεις που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας και ότι ατεκμηρίωτα και με άδικο τρόπο επιχειρείται η ηθική και πολιτική του εξόντωση, επισημαίνει:

«Αναρωτιέμαι που στοχεύουν οι διαρροές για την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας όταν εγώ ο ίδιος ευθαρσώς έχω διακηρύξει ότι εάν και όταν τεθεί θέμα θα συναινέσω ανεπιφύλακτα.»

«Αναρωτιέμαι από πού εκπορεύεται η φημολογία για τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς όταν εγώ ο ίδιος έδωσα τα πλήρη στοιχεία των λογαριασμών που διατηρώ και τόνισα ότι επιθυμώ τον πλήρη και ενδελεχή έλεγχο τους».

Και ο κ. Μαντούβαλος καταλήγει απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Βουλής: «Απευθύνομαι σε εσάς προκειμένου να σας καταστήσω κοινωνό ενός ζητήματος που θίγει την ηθική υπόσταση ενός βουλευτή, αλλά και παραχαράσσει θεσμικές διαδικασίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή